28 de novembre

Avui 28 de novembre és el segon dia d'implementació de l'atelier.
El dia 20 de novembre vam veure coses com a grup per a millorar en aquest dia, i la veritat que ens ha sortit com desitjàvem, no ha sigut perfecte però tots els objectius per a millorar del dia 20 s'han assolit correctament, a més a més ens va donar temps per assajar com a grup com voldríem explicar la petita història creada per nosaltres amb ajuda de la nostra tutora Núria.


  • Slime i líquid no neutonià: Vam decidir com a grup col·locar l'slime en un lloc més allunyat de líquid no neutonià i vam explicar als nens que l'slime i el líquid no neutonia tenien uns recipients que eren les seves casetas i no podien sortir de la seva casa. "Aquest punt es va assolir de manera molt positiva i de manera grupal.
  •  Mural giratori: com a grup vam decidir col·locar unes teles assota del mural perquè fos més higènic i els nens no és taquessin tant. "Aquest punt es va assolir de manera molt positiva i de manera grupal.
  • Dins l'atelier: Com a grup també vam dir que seria millor que algú de nosaltres en aquest cas va ser la Marta V estigues a dins perquè els nens comencessin a experimentar amb les taules de llum i desprès es pares la llum i continuexin disfrutant de les ombres xineses
  • L'escala sensorial:  A l'hora de tornar a possar el coto és va fixar de manera molt més segura perquè no es treies amb facilitat.
  • Els arbres: Vam decidir deixar als arbres de fusta amb els naturals perquè els nens tingeussin imaginació a l'hora de col·locar els diferents materials pels arbres.













 




















Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Inici de Contes

12 de decembre